Töltött fürj

Hozzávalók: 
• 4 fürj
• 10 dkg vaj
• 3 cl konyak
• 1 zsemle
• 2 dl tej
• 10 dkg szárnyasmáj
• só
• bors
• 2 dl barnamártás
• 5 dl tejszín 
• 1 kk. majoránna

Elkészítés:
A májat felaprítjuk, majd forró vajon megsütjük. A zsemlét beáztatjuk a tejbe, majd kicsavarjuk, és összedolgozzuk a májjal. Megfűszerezzük, és a kicsontozott madarakba töltjük. A nyílást bezárjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és vajon 35 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk. Amikor kész, rálocsoljuk a konyakot, a mártást és a tejszínt, és még pár percig pároljuk. Burgonyakrokettel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben